Logo Showdown
 

EK Showdown 2024 - aankomst

Showdown.nl | 07-08-2024
211.jpg We hebben zondag een voorspoedige reis gehad en we zijn in een heel groot en luxe hotel aanbeland. Alles glimt en overal lampjes. De kamers, de bedden en het eten zijn goed.   Maandag de stad wat bekeken, leuk!   Dinsdagochtend hadden we de classificatie. Stefan en Twan beide b2 en Helma b3, allemaal voor 4 jaar. De training verliep rommelig. De 6 gloednieuwe tafels waren na een paar trainingssessies soms al zo zwaar beschadigd dat er ad hoc nog andere tafels worden geregeld van soms wel 500km ver.  De organisatie doet alles om het ons naar de zin te maken.   Vandaag weer trainen en einde middag materiaal controle en openingsceremonie.   Alle spelers en scheidsrechters konden plaats nemen in zaal 2, als speciale gast waren de president van Bulgarije Rumen Radev en de minister van sport aanwezig. 
De pers, maar ook beveiliging was er in grote getalen aanwezig.   Als eerste werd het Bulgaars volkslied gezongen door 2 dames. Daarna een gezongen lied door een visueel beperkte jonge dame, die werd begeleid door gitaar. Toen een jonge dame die het lied van Tina Tuner zong: Simply the best. 
Er werden verschillende toespraken gehouden in het Bulgaars die allen in het Engels werden vertaald. Alle deelnemende landen werden benoemd.

Geschreven door Licette Kruis en Helma van der Boom


Nieuws

EK Showdown 2024 - laatste dag

Het EK zit erop en het was nog een mooie dag met  goede resultaten.   Er deden 36...

EK Showdown 2024 - speeldagen

Er zitten inmiddels twee speeldagen erop.  De eerste dag (donderdag 8...

EK Showdown 2024 - aankomst

We hebben zondag een voorspoedige reis gehad en we zijn in een heel groot en luxe hotel...